Om oss

Ekologiskt Naturligt Cruelty Free Vegan
Fantastisk ekologisk brun utan sol från Eco by Sonya.

Lyxigt naturligt mineralsmink från ECO minerals.

Ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter från underbara Sanctum, alla från Australiens härliga östkust här hos Welling.se

Alla produkter är Vegan och ej testat på djur (Cruelty Free)

Tanken
Här tillåter vi bara de tillverkare som kan stå för sina ingredienser, både veganska, naturliga, och ekologiskt certifierade. De är ej testade på djur, och får innehålla spår av animaliska produkter, parabener eller syntetiska kemikalier och andra otäckingar.

Vi bör tänka lite mer på vad vi spolar ner i våra handfat, dusch och badkar. Bara för att det inte är farligt på oss människor (vilket många kända märken tyvärr är) så betyder det inte att de renas i våra reningsverk och att alla farliga substanser "tvättas" bort. Mycket av det som vi har på oss i form av "heta" hud/hårvårds-produkter av kända märken innehåller tyvärr en hel del parabener och syntetiska ämnen samt kemikalier som är skadliga.

Om du vill undvika skadliga kemikalier i dina hudvårdsprodukter så bör du läsa på ordentligt om de företag som producerar produkterna och vad de innehåller.
Titta på fram & baksida på dina produkter och se om innehållet är certifierat och gärna med loggor som kommer från ett certifieringsorgan. Finns det inte loggor som styrker äktheten så är risken större att de innehåller parabener och syntetiska ämnen, som en underbar hallondoft t.ex. Framförallt på hudvård och hårprodukter.

Welling.se vill introducera produkter som erbjuder din hud och kropp rena naturliga ingredienser utan parabener och syntetiska kemikalier. Sanctums hudvårdsprodukter är t.ex. ätbara på grund av deras renhet. (rekommenderas dock ej för det smakar inte så gott). Förutom att dessa produkter är fantastiskt bra för din levande hud så kan vi med ett bättre samvete skölja ner dom i våra avloppssystem + att de inte är testade på djur!

ECO minerals
Lyxigt och 100% naturligt mineralsmink av högsta kvalitet. Ett proffsigt och fantastiskt mineralsmink från Australien. Luci Scarman som ligger bakom ECO minerals har också ett stort engagemang till eko, miljö och paketering, hon vill också bidra till minskandet av plastprodukter och har utvecklat ECO Refill-kuvert i 100% biologisk nedbrytbar förpackning på alla Refill-produkter. Bra för vår planet och billigare för dig!

+ 100% Cruelty Free, ej testat på djur
+ Peta.org listade
+ EJ nanopratiklar
+ Ej bismuth oxychloride
+ Ej magnesium sterat
+ Vegansk soft Kabuki borste (inga djurhår/päls)
+ Upp till SPF 25
+ Högsta kvalitet
+ Skonsamt
+ Ekologisk refill 100% biologiskt nedbrytbar!

Sanctum, ekologisk certifierad hudvård
Där produkternas loggor säger det mesta. USDA organic, Organic Food Chain, UK vegan, Cruelty free, 100% Recyclable. 

Båda leverantörerna ligger placerade i underbara Byron Bay på Australiens östkust. Leveranser sker från Svenskt lager.

Eco by Sonya / Eco Tan
Ekologiska och naturliga BUS-Produkter (brun utan sol) certifierade med Ecocert & Organic Food Chain.

Läs mer om dom här:
http://www.ecominerals.com.au/
http://www.sanctumaustralia.com/
http://www.ecotan.com.au/
https://uk.littleondine.com

Hör gärna av dig om du har frågor.
kundservice@welling.se

Welling.se drivs av Welling Distribution.
Företaget innehar F-skattsedel
Org.nr & moms nr SE751211023501